Információ

+40 720 732 795

office@textilmeteraru.hu

Rólunk

     

     Egy romániai, 1992 óta lakastextil nagybani kereskedelemmel foglalkozó cég vagyunk. Pamut és keverék szövetek, szintetikus szövetek, függünyök, sötétítők, műbőr és ágyneműk forgalmazásával foglalkozunk.
     Ezen web-oldal által kívánjuk kiterjeszteni tevékenységeinket a magyarországi piacra is, minőségi termékeinket forgalmazván. Széleskörű szövet ajánlatunkból, ezen oldalon kívánjuk bemutatni az általunk legvonzóbbnak vélt termékeinket modell, színezet és ár szerint. Bizalommal forduljanak hozzánk amennyiben olyan termék érdekelné, amely Magyarországon nem megtalálható. Örömmel állunk rendelkezésére.
     Hetente érkeznek hozzánk új modellek. A web-oldal frissítése nem történik valós időben, ezért megeshet hogy minden árucikk nem kerül egyből megjelenítésre. Nyugodtan vegyék fel velünk a kapcsolatot bármilyen rendelés esetében és amennyiben a bizonyos termék nincs raktáron, a legrövidebb idő alatt elérhetővé tesszük Önnek.
     Az exportálás Európai Uniós államokba Közösségen belüli szállításnak számít, ezért az általunk szolgáltatott termékek áfa mentesek. Emiatt ez a web-oldal kizárólagosan az EU-ban törvényesen bejegyzett cégeket tekinti ügyfeleinek. Elnézésünket kérjük azon magánszemélyektől, akik közvetlen módon szeretnének tőlünk vásárolni. Jelen pillanatban ez még nem lehetséges.
     Szeretnénk ismertté válni Magyarországon is és megbízható kereskedelmi partnereket keresünk vállalkozásunk bővítésére. Szívesen látunk bármilyen javaslatot a web-oldalt és a kínált termékeket illetően.
     Köszönjük érdeklődésüket és forduljanak hozzánk bizalommal.